© Pěstitelská pálenice a moštárna Rudice - Ladislav Vančura - 2020
WWW.PALENICERUDICE.CZ
PĚSTITELSKÁ PÁLENICE A MOŠTÁRNA RUDICE Ladislav Vančura
ID produktu : 82 Balení : aluminiové sáčky - vakuum Velikost : 500 g Dávkování : 10 – 20 g/100 l kvasu (moštu), při nižší teplotě zakvašování použití dávky 20 g/100 l moštu Ostatní technické údaje : Maurivin PDM jsou novým obchodním názvem pro půlkilová balení dříve dodávaná pod názvem POWER. Kvalita a hlavně cena zůstávají nezměněny. Cena : 764,- Kč bez DPH Popis (funkce, účinek atd.) : Sušené aktivní násadové kvasinky kmene Saccharomyces cerevisie pro okamžité použití. Vhodné pro zakvašování všech druhů ovocných břeček a moštů. Vhodné pro pálenice zpracovávající větší objemy kvasů. S úspěchem používány i při výrobě medoviny.
Kultivované násadové KVASINKY Maurivin PDM
ID produktu : 13 Balení : polyethylenová lahvička Velikost : 80 g Dávkování : 20 g/hl kvasu Cena : 198,- Kč vč. DPH Popis (funkce, účinek atd.) : Kmen Saccharomyces cerevisiae - univerzální. SUŠENÉ GRANULOVANÉ, PRAKTICKÉ BALENÍ S JEDNODUCHÝM DÁVKOVÁNÍM, LEPŠÍ VYUŽITÍ CUKRŮ A VYŠŠÍ VÝTĚŽNOST ALKOHOLU. OPTIMÁLNÍ CENOVÉ ŘEŠENÍ PRO MALOVÝROBCE OVOCNÝCH KVASŮ.
 Kultivované násadové KVASINKY VIN 13
ID produktu : 76 Balení : sáček 20 g Dávkování : 15 -20 g/100 litrů Ostatní technické údaje : Balné neúčtujeme, vzhledem k ceně dobírky doporučujeme objednat dva a více kusů nebo společně s živnou solí !!! Cena : 121,- Kč vč. DPH Popis (funkce, účinek atd.) : SUŠENÉ GRANULOVANÉ, SNADNO SKLADOVATELNÉ, HLUBOKÉ PROKVAŠENÍ A VYSOKÁ ČEŘIVOST, RYCHLÉ ROZKVAŠENÍ, ZACHOVÁNÍ TYPICKÉHO AROMA, LEPŠÍ VYUŽITÍ CUKRŮ A VYŠŠÍ VÝTĚŽNOST ALKOHOLU, OCHRANA PROTI NECHTĚNÉMU ZOCTOVATĚNÍ.
KVASINKY POWER - hluboce prokvášející pro výrobce ovocných kvasů a medoviny
ID produktu : 17 Balení : polyetylenová láhev s dvojitým uzávěrem a měrkou Velikost : 50 ml; 100 ml Dávkování : jablečné kvasy 8 ml/hl; hruškové kvasy 5 ml/hl; švestkové kvasy 3 ml/hl Ostatní technické údaje : Návod na použití součástí balení Cena : balení 100 ml 397,- Kč; balení 50 ml 207,- Kč Popis (funkce, účinek atd.) : PEKTINY JSOU STAVEBNÍ LÁTKOU MNOHA DRUHŮ OVOCE. TEPRVE PO ODBOURÁNÍ PEKTINŮ DOCHÁZÍ K ROZPADU VNITŘNÍHO OBSAHU PLODŮ. OVOCE SE STÁVÁ TEKUTĚJŠÍM A ŠŤÁVA OBSAŽENÁ V BUŇKÁCH MŮŽE BÝT DŮKLADNĚJI PROKVAŠENA KVASINKAMI.
ENZYM pro ovocné kvasy ROHAPECT PTE
ID produktu : 81 Balení : polyetylenová láhev z dvojitým uzávěrem Velikost : 1000 ml Dávkování : jablka 8 ml/100 l kvasu, hrušky 5 ml/100 l kvasu, švestky 3 ml/100 l kvasu Ostatní technické údaje : balení je určeno zejména pro pálenice a ovocné lihovary; návod je přiložen Cena : 1.262,- Kč bez DPH Popis (funkce, účinek atd.) : MECHANICKÉ ROZMĚLNĚNÍ OVOCE NARUŠUJE BUŇKY DUŽNINY POUZE ČÁSTEČNĚ. POUŽITÍ PEKTOLYTICKÝCH ENZYMŮ JE SPOLU S PODRCENÍM OVOCE PŘEDPOKLADEM PRO ÚPLNÉ UVOLNĚNÍ OVOCNÝCH ŠŤÁV A NÁSLEDNÉ HLUBOKÉ PROKVAŠENÍ KVASU.
ENZYM pro ovocné kvasy ROHAPECT PTE
ID produktu : 168 Balení : plastová lahvička Velikost : 100 ml Dávkování : 50 ml/100 kg obilí Ostatní technické údaje : Optimální podmínky působení: teplota 90-95°C; pH 5,5-6,0 Cena : 185,- Kč vč. DPH Popis (funkce, účinek atd.) : GAMMADEX CAL zcukřuje ztekucený škrob na zkvasitelné cukry.
Zcukřující ENZYM pro obilné kvasy GAMMADEX CAL
ID produktu : 167 Balení : plastová lahvička Velikost : 50 ml Dávkování : 25 ml/100 kg obilí; Ostatní technické údaje : optimální podmínky účinnosti: teplota 90-95°C; pH 5,5-6,0 Cena : 133,- Kč vč. DPH Popis (funkce, účinek atd.) : GAMALFA SPECIAL je bakteriální α-amylasa s vysokou teplotní stabilitou v široké oblasti pH. Tento enzym rychle hydrolyzuje gelatizovaný škrob a vytváří vodorozpustné dextriny, přičemž rychle klesá viskozita roztoku. GAMALFA SPECIAL zpravidla nevyžaduje pro svoji aktivitu přídavek vápníku.
Ztekující ENZYM pro obilné kvasy GAMALFA SPECIAL
Provozní doba
PÁLENICE Pondělí - 7:30 - 17:00 Středa - 7:30 - 17:00 Pátek - 7:30 - 17:00 Sobota - 7:30 - 17:00 PÁLENÍ JEN PO PŘEDBĚŽNÉ TELEFONICKÉ DOMLUVĚ !!! PROSÍM NEVOLEJTE V NEDĚLI A VE DNECH PRACOVNÍHO VOLNA !!! MOŠTÁRNA VZHLEDEM K AKTUÁLNÍ KORONAVIROVÉ SITUACI JE MOŠTOVÁNÍ UKONČENO !