© Pěstitelská pálenice a moštárna Rudice - Ladislav Vančura - 2018
WWW.PALENICERUDICE.CZ
PĚSTITELSKÁ PÁLENICE A MOŠTÁRNA RUDICE Ladislav Vančura
ID produktu : 82 Balení : aluminiové sáčky - vakuum Velikost : 500 g Dávkování : 10 – 20 g/100 l kvasu (moštu), při nižší teplotě zakvašování použití dávky 20 g/100 l moštu Ostatní technické údaje : Maurivin PDM jsou novým obchodním názvem pro půlkilová balení dříve dodávaná pod názvem POWER. Kvalita a hlavně cena zůstávají nezměněny. Cena : 680,- Kč bez DPH Popis (funkce, účinek atd.) : Sušené aktivní násadové kvasinky kmene Saccharomyces cerevisie pro okamžité použití. Vhodné pro zakvašování všech druhů ovocných břeček a moštů. Vhodné pro pálenice zpracovávající větší objemy kvasů. S úspěchem používány i při výrobě medoviny.
Kultivované násadové KVASINKY Maurivin PDM
ID produktu : 13 Balení : polyethylenová lahvička Velikost : 80 g Dávkování : 20 g/hl kvasu Cena : 198,- Kč vč. DPH Popis (funkce, účinek atd.) : Kmen Saccharomyces cerevisiae - univerzální. SUŠENÉ GRANULOVANÉ, PRAKTICKÉ BALENÍ S JEDNODUCHÝM DÁVKOVÁNÍM, LEPŠÍ VYUŽITÍ CUKRŮ A VYŠŠÍ VÝTĚŽNOST ALKOHOLU. OPTIMÁLNÍ CENOVÉ ŘEŠENÍ PRO MALOVÝROBCE OVOCNÝCH KVASŮ.
 Kultivované násadové KVASINKY VIN 13
ID produktu : 76 Balení : sáček 20 g Dávkování : 15 -20 g/100 litrů Ostatní technické údaje : Balné neúčtujeme, vzhledem k ceně dobírky doporučujeme objednat dva a více kusů nebo společně s živnou solí !!! Cena : 85,- Kč vč. DPH Popis (funkce, účinek atd.) : SUŠENÉ GRANULOVANÉ, SNADNO SKLADOVATELNÉ, HLUBOKÉ PROKVAŠENÍ A VYSOKÁ ČEŘIVOST, RYCHLÉ ROZKVAŠENÍ, ZACHOVÁNÍ TYPICKÉHO AROMA, LEPŠÍ VYUŽITÍ CUKRŮ A VYŠŠÍ VÝTĚŽNOST ALKOHOLU, OCHRANA PROTI NECHTĚNÉMU ZOCTOVATĚNÍ.
KVASINKY POWER - hluboce prokvášející pro výrobce ovocných kvasů a medoviny
ID produktu : 17 Balení : polyetylenová láhev s dvojitým uzávěrem a měrkou Velikost : 50 ml; 100 ml Dávkování : jablečné kvasy 8 ml/hl; hruškové kvasy 5 ml/hl; švestkové kvasy 3 ml/hl Ostatní technické údaje : Návod na použití součástí balení Cena : balení 100 ml 397,- Kč; balení 50 ml 207,- Kč Popis (funkce, účinek atd.) : PEKTINY JSOU STAVEBNÍ LÁTKOU MNOHA DRUHŮ OVOCE. TEPRVE PO ODBOURÁNÍ PEKTINŮ DOCHÁZÍ K ROZPADU VNITŘNÍHO OBSAHU PLODŮ. OVOCE SE STÁVÁ TEKUTĚJŠÍM A ŠŤÁVA OBSAŽENÁ V BUŇKÁCH MŮŽE BÝT DŮKLADNĚJI PROKVAŠENA KVASINKAMI.
ENZYM pro ovocné kvasy ROHAPECT PTE
ID produktu : 81 Balení : polyetylenová láhev z dvojitým uzávěrem Velikost : 1000 ml Dávkování : jablka 8 ml/100 l kvasu, hrušky 5 ml/100 l kvasu, švestky 3 ml/100 l kvasu Ostatní technické údaje : balení je určeno zejména pro pálenice a ovocné lihovary; návod je přiložen Cena : 1.050,- Kč bez DPH Popis (funkce, účinek atd.) : MECHANICKÉ ROZMĚLNĚNÍ OVOCE NARUŠUJE BUŇKY DUŽNINY POUZE ČÁSTEČNĚ. POUŽITÍ PEKTOLYTICKÝCH ENZYMŮ JE SPOLU S PODRCENÍM OVOCE PŘEDPOKLADEM PRO ÚPLNÉ UVOLNĚNÍ OVOCNÝCH ŠŤÁV A NÁSLEDNÉ HLUBOKÉ PROKVAŠENÍ KVASU.
ENZYM pro ovocné kvasy ROHAPECT PTE
ID produktu : 168 Balení : plastová lahvička Velikost : 100 ml Dávkování : 50 ml/100 kg obilí Ostatní technické údaje : Optimální podmínky působení: teplota 90-95°C; pH 5,5-6,0 Cena : 185,- Kč vč. DPH Popis (funkce, účinek atd.) : GAMMADEX CAL zcukřuje ztekucený škrob na zkvasitelné cukry.
Zcukřující ENZYM pro obilné kvasy GAMMADEX CAL
ID produktu : 167 Balení : plastová lahvička Velikost : 50 ml Dávkování : 25 ml/100 kg obilí; Ostatní technické údaje : optimální podmínky účinnosti: teplota 90-95°C; pH 5,5-6,0 Cena : 125,- Kč vč. DPH Popis (funkce, účinek atd.) : GAMALFA SPECIAL je bakteriální α-amylasa s vysokou teplotní stabilitou v široké oblasti pH. Tento enzym rychle hydrolyzuje gelatizovaný škrob a vytváří vodorozpustné dextriny, přičemž rychle klesá viskozita roztoku. GAMALFA SPECIAL zpravidla nevyžaduje pro svoji aktivitu přídavek vápníku.
Ztekující ENZYM pro obilné kvasy GAMALFA SPECIAL
Provozní doba
PÁLENICE Pálení jen po předběžné telefonické domluvě !!! Prosím nevolejte nám v neděli a ani ve svátky !!! Pondělí - Středa 7:30 - 18:00 Čtvrtek -  ZAVŘENO Pátek - Sobota 7:30 - 18:00 Neděle - ZAVŘENO MOŠTÁRNA 20.10.2018 – moštování 8.oo – 11.oo hod.   27.10.2018 – moštování  8.oo – 15.oo hod. Poslední moštování.   Sezona moštování UKONČENA !!!!!!